Allt du behöver veta om Jysk i Sundsvall – öppettider, kundservice, och mer!

Precis som alla andra Jysk-butiker har Jysk Sundsvall generösa öppettider som ger dig möjlighet att handla när det passar dig bäst.

Dag Öppettider
Måndag-fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 11:00 – 17:00

Kundservice

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du enkelt nå Jysk Sundsvall’s kundservice via telefon. De vänliga och kunniga medarbetarna finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt du behöver.

  • Kundservice telefon:08-123456789

Öppet köp

Det är viktigt för Jysk att du är nöjd med ditt köp. Därför erbjuder de ett generöst öppet köp. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din vara kan du returnera den inom 30 dagar och få pengarna tillbaka.

Växter

Jysk Sundsvall har ett brett sortiment av växter för att hjälpa dig skapa en grön och trivsam miljö i ditt hem eller trädgård. Oavsett om du söker blommor, krukväxter eller trädgårdsväxter hittar du garanterat något som passar dina behov.

“Jysk Sundsvall är det perfekta stället att åka till när du vill inreda ditt hem med stil och kvalitet. De har allt du behöver för att skapa en trivsam och funktionell miljö i ditt hem.”

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Jysk Sundsvalls öppettider?

Jysk Sundsvall har följande öppettider: måndag till fredag 10:00-19:00, lördag 10:00-16:00 och söndag 11:00-16:00. Du kan besöka Jysk Sundsvalls butik när du behöver eller när det passar dig bäst.

Vilka är öppettiderna för Jysk i Sundsvall?

Jysk Sundsvall håller öppet från kl. 10:00 till 19:00 på vardagar, kl. 10:00 till 16:00 på lördagar och kl. 11:00 till 16:00 på söndagar. Du har gott om tid att besöka Jysk i Sundsvall under deras generösa öppettider.

Vad är Jysk kundservice telefonnummer?

För att komma i kontakt med Jysk kundservice kan du ringa till 0200-22 22 21. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din Jysk-beställning kan du enkelt nå deras kundservice via telefon.

Hur kan jag nå Jysk Sundsvall?

Jysk Sundsvall ligger på adressen Storgatan 57 i Sundsvall. Du kan besöka Jysk Sundsvall genom att åka till deras butik på Storgatan 57 i Sundsvall.

Har Jysk öppet köp?

Ja, Jysk erbjuder öppet köp. Du har möjlighet att returnera oanvända och oskadade varor inom 30 dagar från köpet. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera det till Jysk inom 30 dagar mot uppvisande av kvitto.

Kan jag köpa växter hos Jysk?

Ja, Jysk har ett sortiment av växter att välja mellan. Om du är ute efter växter kan du kolla in Jysks erbjudanden och hitta det du söker. (Formatting note to differentiate between questions, answers, and additional information)

Artiklen Allt du behöver veta om Jysk i Sundsvall – öppettider, kundservice, och mer! har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 6 anmeldelser