Johanna lassnack instagram

Johanna Lassnack (@johannalassnack) • Instagram photos …

60.6k Followers, 825 Following, 1593 Posts – See Instagram photos and videos from Johanna Lassnack (@johannalassnack)

Johanna Lassnack (@johannalassnack) • Instagram photos …

Swedish Showjumper Public speaker/Mental coach Founder @ …

Johanna Lassnack (@johannalassnack) • Foton och videor på …

Johanna Lassnack (@johannalassnack) • Foton och videor på Instagram

Swedish Showjumper Public speaker/Mental coach

60,8 tusen följare, 826 följer, 1 595 inlägg – Se foton och videoklipp från Johanna Lassnack (@johannalassnack) på Instagram

Johanna Lassnack on Instagram: “Jag är tacksam för varje …

5503 Likes, 50 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “Jag är tacksam för varje dag mina hästar står i stallet när jag kommer.

Johanna Lassnack on Instagram: “Det finns inga ord som kan …

Johanna Lassnack on Instagram: “Det finns inga ord som kan beskriva smärtan pappa. Jag kan inte förstå att du lämnat oss och inte längre finns där. Från en dag till en annan. Jag önskar att det fanns mer jag kunde ha gjort och att detta aldrig skulle hända. Tänk om jag bara sagt eller gjort något annorlunda, då kanske du funnits idag. Det gör så otroligt ont i mig att du tog denna vägen, även om jag förstår att du inte längre orkade. Allt är så surrealistiskt just nu. Det är en mardröm alltihop. Och bilden av att jag hittade dig söker mig dag som natt. Idag fick jag se dig igen och du vilade så fridfullt. Det kändes någonstans befriande i hjärtat, samtidigt som det blöder av smärta. Älskade pappa. Du var en fantastisk människa och pappa med ett hjärta nästan för stort. Du satte alla utom dig själv först. Såg till att vi hade det bra och alla runt om dig. Du vände ut och in på dig för andras skull. Varför kunde du inte någongång se dig själv? Du var och är värd all kärlek. Jag är så tacksam för att jag fått ha glädjen att växa upp med en pappa som dig. Allt du gjort för mig. All kärlek du visat. All omtanke.Du var min största supporter när det kommer till hästarna och Ryttarinspiration. Du bar de där armbanden i olika färger dag som natt. Det gör så ont när jag tänker på det..samtidigt som det är fint.Jag saknar dig så det gör ont.Jag ska fortsätta göra det jag gör, jag vet att du var stolt över mig. Och jag över dig, även om jag sa det allt för sällan. Jag älskar dig pappa. Hoppas att du har frid nu ♥️🌹🕊 631015-200424✝️-Som ni förstår är allt surrealistiskt nu. Jag är ledsen för min frånvaro här men kommer snart tillbaka i mina sociala kanaler så snart jag bara är lite starkare. Tack för er förståelse ♥️”

11.4k Likes, 2460 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “Det finns inga ord som kan beskriva smärtan pappa.

11K Likes, 2,459 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “Det finns inga ord som kan beskriva smärtan pappa. Jag kan inte förstå att du lämnat oss och inte längre finns där. Från en dag till en annan. Jag önskar att det fanns mer jag kunde ha gjort och att detta aldrig skulle hända. Tänk om jag bara sagt eller gjort något annorlunda, då kanske du funnits idag. Det gör så otroligt ont i mig att du tog denna vägen, även om jag förstår att du inte längre orkade. Allt är så surrealistiskt just nu. Det är en mardröm alltihop. Och bilden av att jag hittade dig söker mig dag som natt. Idag fick jag se dig igen och du vilade så fridfullt. Det kändes någonstans befriande i hjärtat, samtidigt som det blöder av smärta. Älskade pappa. Du var en fantastisk människa och pappa med ett hjärta nästan för stort. Du satte alla utom dig själv först. Såg till att vi hade det bra och alla runt om dig. Du vände ut och in på dig för andras skull. Varför kunde du inte någongång se dig själv? Du var och är värd all kärlek. Jag är så tacksam för att jag fått ha glädjen att växa upp med en pappa som dig. Allt du gjort för mig. All kärlek du visat. All omtanke.Du var min största supporter när det kommer till hästarna och Ryttarinspiration. Du bar de där armbanden i olika färger dag som natt. Det gör så ont när jag tänker på det..samtidigt som det är fint.Jag saknar dig så det gör ont.Jag ska fortsätta göra det jag gör, jag vet att du var stolt över mig. Och jag över dig, även om jag sa det allt för sällan. Jag älskar dig pappa. Hoppas att du har frid nu ♥️🌹🕊 631015-200424✝️-Som ni förstår är allt surrealistiskt nu. Jag är ledsen för min frånvaro här men kommer snart tillbaka i mina sociala kanaler så snart jag bara är lite starkare. Tack för er förståelse ♥️”

Johanna Lassnack on Instagram: “Saphira avslutar helgen …

Saphira avslutar helgen med att hoppa hem en 2:a plats i huvudklassen 125  …

Johanna Lassnack on Instagram: “Dags att ta farväl ♥️”

8032 Likes, 1041 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “Dags att ta farväl ♥️”

Avsuttet med Elsa & Johanna (@elsaojohanna) • Instagram …

Podcast av Elsa Berggren & Johanna Lassnack Samtal två hästnördar i mellan. Vill du stötta vår podd! Swish: 1232981231. Tusen tack · Avsnitt 34’s …

Jag har förstått att det rycktas om vad som hänt och därför vill …

9538 Likes, 1621 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “Jag har förstått att det rycktas om vad som hänt och därför vill jag berätta …

Johanna Lassnack on Instagram: “För exakt tre år sen blev du …

7700 Likes, 74 Comments – Johanna Lassnack (@johannalassnack) on Instagram: “För exakt tre år sen blev du min! Har aldrig haft en sådan speciell historia …

Keywords: johanna lassnack instagram