Lea stojanov instagram

Lea Stojanov (@leaserbn) • Instagram photos and videos

836 Followers, 277 Following, 203 Posts – See Instagram photos and videos from Lea Stojanov (@leaserbn)

Lea Stojanov (@leasdubsmashes_) • Instagram photos and …

2488 Followers, 0 Following, 32 Posts – See Instagram photos and videos from Lea Stojanov (@leasdubsmashes_)

Lea Stojanov on Instagram: “Man måste välja. Del 1. – Instagram

Lea Stojanov 💞 on Instagram: “Man måste välja.Del 1. – Ska ska vi flyta fråga jag oroligt.- Ja tyvärr men vi ska flytta med en annan familj barnen heter Lea, Max & Omar, Sa mamma glatt.- Varför? och hur gammal är snorungen Lea, fräste jag.- Molly, nu lägger du av du ska vara snäll mot Lea & dom andra barnen vare sig du vill eller inte.Jag satte på mig skorna och gick ut igen.Jag ringer Ellen, Linn & Maja.- Vi måste ses skynda er så möts vi vid h&m.- Aa sa alla tjejerna i kör.Vi la på sen så gick jag vidare mot h&m.Tjejerna är mitt liv, jag kommer behöva dom forevaaahh.Dock så jobbar deras mammor med min mamma då borde dom ju oxå..Sen bröts mina tankar nån gick rakt in i mig!- Men se dig för! sa jag argt.- Förlåt.. Jag letar efter bion. sa han.Jag tittar upp och då ser jag.Att det är FELIX SANDMAN OMG.- Shit förlåt! Omg Felix förlåt!Sa jag och kände att jag började rodna.Vi gick långsamt till bion och småprata, skratta, och helt enkelt vi klickade.När vi framme kysste han mig och gav mig hans nummer.Jag trodde jag skulle dö av lyckan.Sen kom jag på TJEJERNA!Mer? kommentera 💖”

36 Likes, 9 Comments – Lea Stojanov (@leaserbn) on Instagram: “Man måste välja. Del 1. – Ska ska vi flyta fråga jag oroligt. – Ja tyvärr men vi ska …

36 Likes, 9 Comments – Lea Stojanov 💞 (@leaserbn) on Instagram: “Man måste välja.Del 1. – Ska ska vi flyta fråga jag oroligt.- Ja tyvärr men vi ska flytta med en annan familj barnen heter Lea, Max & Omar, Sa mamma glatt.- Varför? och hur gammal är snorungen Lea, fräste jag.- Molly, nu lägger du av du ska vara snäll mot Lea & dom andra barnen vare sig du vill eller inte.Jag satte på mig skorna och gick ut igen.Jag ringer Ellen, Linn & Maja.- Vi måste ses skynda er så möts vi vid h&m.- Aa sa alla tjejerna i kör.Vi la på sen så gick jag vidare mot h&m.Tjejerna är mitt liv, jag kommer behöva dom forevaaahh.Dock så jobbar deras mammor med min mamma då borde dom ju oxå..Sen bröts mina tankar nån gick rakt in i mig!- Men se dig för! sa jag argt.- Förlåt.. Jag letar efter bion. sa han.Jag tittar upp och då ser jag.Att det är FELIX SANDMAN OMG.- Shit förlåt! Omg Felix förlåt!Sa jag och kände att jag började rodna.Vi gick långsamt till bion och småprata, skratta, och helt enkelt vi klickade.När vi framme kysste han mig och gav mig hans nummer.Jag trodde jag skulle dö av lyckan.Sen kom jag på TJEJERNA!Mer? kommentera 💖”

Lea Stojanov (@l.eazerben) • Instagram photos and videos

111 Followers, 139 Following, 65 Posts – See Instagram photos and videos from ❤Lea Stojanov❤ (@l.eazerben)

Lea Stojanov (@leeaserben_) • Instagram photos and videos

Lea Stojanov. •Täljeblad ❤️. •Backupp konto för mitt andra @leaserben de 20 första som följer följer jag tillbaka •. 3 posts. 3 followers.

Lea Stojanov on Instagram: “Man måste välja. Del 3

Lea Stojanov 💞 on Instagram: “Man måste välja.Del 3 ~Jag tog på mig hjälmen, & sen åkte vi iväg.Åh jag älskar känslan man (jag) får när jag åker motor cykel (😍)När vi var framme, kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.- Men va är det fråga Omar & krama om mig.- När jag var lite så åkte jag alltid motorcykel med min pappa…Och för exakt 3 år sen idag så hängde han sig (😭)Omar sa inget utan bara krama mig.Det var en underbar känsla.Mollys perspektiv~Jag var ensam med Felix vi gick hem till honom för ungefär 1 timme sen.Och just nu satt jag & vänta på Felix skulle bli klar.Jag fick inte gå in i vardagsrummet förrens han var klar.- Nu kan du komma ropa Felix.När jag kommer inte är det såå vackert & så romantiskt!- åhhhhhhh sa jagHan drog mig tätt intill honom och nu stog vi och kysstes.—Mer? Kommentera 💖”

27 juni 2015 — 31 Likes, 6 Comments – Lea Stojanov (@leaserbn) on Instagram: “Man måste välja. Del 3 ~ Jag tog på mig hjälmen, & sen åkte vi iväg.

31 Likes, 6 Comments – Lea Stojanov 💞 (@leaserbn) on Instagram: “Man måste välja.Del 3 ~Jag tog på mig hjälmen, & sen åkte vi iväg.Åh jag älskar känslan man (jag) får när jag åker motor cykel (😍)När vi var framme, kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.- Men va är det fråga Omar & krama om mig.- När jag var lite så åkte jag alltid motorcykel med min pappa…Och för exakt 3 år sen idag så hängde han sig (😭)Omar sa inget utan bara krama mig.Det var en underbar känsla.Mollys perspektiv~Jag var ensam med Felix vi gick hem till honom för ungefär 1 timme sen.Och just nu satt jag & vänta på Felix skulle bli klar.Jag fick inte gå in i vardagsrummet förrens han var klar.- Nu kan du komma ropa Felix.När jag kommer inte är det såå vackert & så romantiskt!- åhhhhhhh sa jagHan drog mig tätt intill honom och nu stog vi och kysstes.—Mer? Kommentera 💖”

Lea Stojanov (@_lea_stojanov_s) • Instagram photos and …

215 Followers, 900 Following, 387 Posts – See Instagram photos and videos from Lea Stojanov (@_lea_stojanov_s)

Lea Stojanov (@leeaserbenn) • Instagram photos and videos

14 Followers, 39 Following, 40 Posts – See Instagram photos and videos from Lea Stojanov (@leeaserbenn)

Lea Stojanov❤️ (@lea.i_love_you) • Instagram photos and …

17 Followers, 6 Following, 9 Posts – See Instagram photos and videos from Lea Stojanov❤️ (@lea.i_love_you)

Keywords: lea stojanov instagram