Louise lundsten instagram

Louise Lundsten (@louiselundsten) • Instagram photos and …

18k Followers, 1025 Following, 644 Posts – See Instagram photos and videos from Louise Lundsten (@louiselundsten)

Louise Lundsten (@louiselundsten) • Instagram photos and …

18.2k Followers, 1002 Following, 651 Posts – See Instagram photos and videos …

Louise Lundsten (@louiselundsten) • Foton och videor på …

… 🏳️‍ ☀️ Lic. PT: @louiselifestyle CrossFit

Louise Lundsten on Instagram: “”Det bästa du kan göra nu det …

2536 Likes, 318 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “”Det bästa du kan göra nu det är att fortsätta vara öppen och ärlig”…

Louise Lundsten on Instagram: “Livet blev inte som jag hade …

6917 Likes, 746 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Livet blev inte som jag hade tänkt Det har tagit emot att skriva detta och …

Louise Lundsten on Instagram: “Neo 9 månader, snart lika …

1499 Likes, 24 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Neo 9 månader, snart lika många dagar utanför som i magen då får man minnas …

Louise Lundsten on Instagram: “Jag dras mellan att vara …

880 Likes, 33 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Jag dras mellan att vara öppen och ärlig och samtidigt behålla det som är privat.

Jag ville aldrig behöva säga hejdå – Instagram

Louise Lundsten on Instagram: “Jag ville aldrig behöva säga hejdå 😭Idag är det fredag och jag vaknade med en stor klump i hela magen. Tidigt i morse hämtade jag Neo från hans säng i hans rum och la honom bredvid mig. Jag höll så hårt jag bara kunde och jag försökte andas in varenda sekund av hans närhet. Jag viskade säkert hundra gånger hur mycket jag älskar honom trots att han knappt var vaken. Idag är det fredag. För många är nog detta en ganska bra dag. En dag av nedräkning till helgen eller kanske en dag av längtan till fredagsmys. Tid tillsammans, vad vet jag. Men för mig är det inte så 💔 inte just nu…Idag är dagen då jag lämnade Neo på förskolan men inte får hämta honom i eftermiddag. Idag är dagen då jag blir ’ensam. Fy fan vad ont det gör. Att inte kunna vara med sitt barn när man vill. Att behöva säga hejdå och att försöka vara stark ensam. Jag kan inte förstå hur jag någonsin ska vänja mig vid detta? och jag vill inte ens göra det. Kommande dagar är en transport för mig. En mekanisk väg för att överleva. För att ta mig igenom timmarna steg för steg tills jag får vara med honom igen. Men hur gör man ens? Hur tar man sig framåt? kommer smärtan i mig någonsin att försvinna… 😢TACK för att ni finns. TACK för all kärlek. TACK för ert engagemang 💛 Jag ser och jag läser allt, jag hinner bara inte svara just nu. Men snälla, stanna kvar med mig.”

2563 Likes, 599 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Jag ville aldrig behöva säga hejdå Idag är det fredag och jag vaknade med en …

2,566 Likes, 599 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Jag ville aldrig behöva säga hejdå 😭Idag är det fredag och jag vaknade med en stor klump i hela magen. Tidigt i morse hämtade jag Neo från hans säng i hans rum och la honom bredvid mig. Jag höll så hårt jag bara kunde och jag försökte andas in varenda sekund av hans närhet. Jag viskade säkert hundra gånger hur mycket jag älskar honom trots att han knappt var vaken. Idag är det fredag. För många är nog detta en ganska bra dag. En dag av nedräkning till helgen eller kanske en dag av längtan till fredagsmys. Tid tillsammans, vad vet jag. Men för mig är det inte så 💔 inte just nu…Idag är dagen då jag lämnade Neo på förskolan men inte får hämta honom i eftermiddag. Idag är dagen då jag blir ’ensam. Fy fan vad ont det gör. Att inte kunna vara med sitt barn när man vill. Att behöva säga hejdå och att försöka vara stark ensam. Jag kan inte förstå hur jag någonsin ska vänja mig vid detta? och jag vill inte ens göra det. Kommande dagar är en transport för mig. En mekanisk väg för att överleva. För att ta mig igenom timmarna steg för steg tills jag får vara med honom igen. Men hur gör man ens? Hur tar man sig framåt? kommer smärtan i mig någonsin att försvinna… 😢TACK för att ni finns. TACK för all kärlek. TACK för ert engagemang 💛 Jag ser och jag läser allt, jag hinner bara inte svara just nu. Men snälla, stanna kvar med mig.”

Louise Lundsten on Instagram: “Är jag redo att bli mamma nu …

586 Likes, 11 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Är jag redo att bli mamma nu? Eller blir man någonsin helt redo?

Louise Lundsten on Instagram: “Genom a l l t ❤️”

909 Likes, 17 Comments – Louise Lundsten (@louiselundsten) on Instagram: “Genom a l l t … louiselundsten Livet blev inte som jag hade tänkt .

Keywords: louise lundsten instagram, louise och lina instagram