Sigrid bernson instagram

SIGRID BERNSON (@sigridbernson) • Instagram photos …

182k Followers, 1433 Following, 2592 Posts – See Instagram photos and videos from SIGRID BERNSON (@sigridbernson)

SIGRID BERNSON on Instagram: “Älskar att få lära dig …

13.4k Likes, 80 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma …

SIGRID BERNSON on Instagram: “Min förlossningsberättelse …

21.7k Likes, 723 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “Min förlossningsberättelse. Det har nu gått lite mer än en månad sen …

Hej allihop! Många hör av sig och frågar varför jag inte ska …

𝐒𝐈𝐆𝐑𝐈𝐃 𝐁𝐄𝐑𝐍𝐒𝐎𝐍 på Instagram: “Hej allihop!😀 Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år.Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån. Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år. Därför har jag själv valt att hoppa över årets säsong. Jag kommer att följa mina vänner och kollegor med massa dansglädje och kärlek. Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu😀 Vi stormtrivs redan 😍 Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på instagram, hoppas ni har förståelse 🙏🏼 men jag tittar in då och då💕 Kom ihåg att du är värdefull”

15.8k Likes, 422 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “Hej allihop! Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta …

16K Likes, 422 Comments – 𝐒𝐈𝐆𝐑𝐈𝐃 𝐁𝐄𝐑𝐍𝐒𝐎𝐍 (@sigridbernson) on Instagram: “Hej allihop!😀 Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år.Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån. Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år. Därför har jag själv valt att hoppa över årets säsong. Jag kommer att följa mina vänner och kollegor med massa dansglädje och kärlek. Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu😀 Vi stormtrivs redan 😍 Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på instagram, hoppas ni har förståelse 🙏🏼 men jag tittar in då och då💕 Kom ihåg att du är värdefull”

31 Idag blir jag ett år äldre och det är ju helt underbart …

𝐒𝐈𝐆𝐑𝐈𝐃 𝐁𝐄𝐑𝐍𝐒𝐎𝐍 på Instagram: “#31 🥂🍾🎉💕 Idag blir jag ett år äldre och det är ju helt underbart! Kan inte tänka mig en bättre födelsedag än att få vara i fjällen tillsammans med min fina familj, svåger och pojkvän ❤️”

20.7k Likes, 596 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “#31 Idag blir jag ett år äldre och det är ju helt underbart …

21K Likes, 595 Comments – 𝐒𝐈𝐆𝐑𝐈𝐃 𝐁𝐄𝐑𝐍𝐒𝐎𝐍 (@sigridbernson) on Instagram: “#31 🥂🍾🎉💕 Idag blir jag ett år äldre och det är ju helt underbart! Kan inte tänka mig en bättre födelsedag än att få vara i fjällen tillsammans med min fina familj, svåger och pojkvän ❤️”

SIGRID BERNSON on Instagram: “Del 1/3

16.1k Likes, 1410 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “Del 1/3 – Upptrappningen Hej på er!

SIGRID BERNSON on Instagram: “ YAAAZ! Han va …

10k Likes, 96 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “ YAAAZ! Han va så grym! Och han satte allting trots ryggskott.

Jag kommer inte låtsas som att livet bara går … – Instagram

19.3k Likes, 470 Comments – SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on Instagram: “Jag kommer inte låtsas som att livet bara går vidare exakt likadant.

Keywords: sigrid bernson instagram