Tips kring mode

Mode är ju en sådan rolig värld med så många möjligheter att uttrycka sig. Vi ska idag ge ett gäng med tips kring mode, som kan vara mycket användbara för dig. Vårt allra första tips är att besöka lululia.se som har grymt många snygga kläder och skor.

Hitta din stil

Prova olika stilar och kläder för att se vad som passar dig bäst och vad du trivs i. Det kan vara klassiskt, sportigt, elegant, avslappnat eller en unik blandning av stilar. Ingen stil är fel, utan ta det du trivs med! Våga även att leka med färger och mönster.

Anpassa efter tillfälle

Tänk på tillfället du klär dig för. Vad du bär på jobbet kanske inte är samma som för en fest eller en avslappnad dag hemma. Se även till att ha en bra passform på dina kläder och att proportionerna fungerar. Kombinera olika plagg och experimentera! Det är ofta de oväntade kombinationerna som skapar de mest spännande outfiterna.

Kvalitet över kvantitet

Satsa på plagg av bra kvalitet som håller över tid istället för att fylla garderoben med massor av plagg som kanske inte används så mycket.

Accessoarer gör skillnad

Ibland kan små detaljer som en snygg klocka, en färgglad halsduk eller en väl vald hatt lyfta hela din outfit.

Hitta bra inspiration

Följ modebloggar, titta på modetidningar eller sök på sociala medier för att få inspiration från olika influencers eller kreatörer. Det är ett enkelt sätt att se vad som är hett just nu, men glöm inte att du även kan ha din egen unika stil. Det är inte ett måste att följa det mode som är just nu, utan helt ok att skapa dig ditt eget mode! Hos Lululia kan du hitta en hel del, som är hett just nu, men som även kan användas för att skapa dig en helt egen stil om du vill det.